Notícies

L'EQUIP DE ROBÒTICA S'HA CLASSIFICAT PER A LA FINAL INTERNACIONAL QUE TINDRÀ LLOC A TURQUIA

Els VERCS aquest cap de setmana han anat a la final d'Espanya que ha tingut lloc a Tenerife. Allí han competit amb 50 equips de tot Espanya.
I els hi  hem de felicitar perquè han guanyat el primer premi a la millor solució innovadora, classificant-se per a la final internacional que tindrà lloc a Izmir, Turquia, del 22 al 25 de maig. A Izmir competiran amb equips de més de 70 països diferents.
Felicitats VERCS i molta sort!

L'escola Vedruna Sant Sadurní aconsegueix una plaça pel torneig internacional d'Izmir (Turquia) a la gran final nacional de la First Lego League

L'escola Vedruna Sant Sadurní guanya el Primer Premi a la Solució Innovadora a la Gran Final Nacional de la First Lego League i aconsegueix una plaça per a la competició internacional que es celebrarà del 22 al 25 de Maig a la ciutat turca d'Izmir. L'equip dels VERC's es va classificar per a la final nacional en guanyar la competició d'Igualada elpassat 23 de febrer.
La First Lego League és un torneig que es celebra a nivell mundial entre equips de joves de 10 a 16 anys i que consisteix en una competició en tres fronts: un torneig de robòtica en el que es resolen reptes mecànics i de programació, un projecte científic/tecnològic que els joves desenvolupen i una exposició dels valors adquirits gràcies al treball en equip. Enguany el tema de la competició era l'espai (Into Orbit) i els VERC's han desenvolupat un vestit intel·ligent capaç de detectar anomalies al flux sanguini i activar un sistema de massatge que estimula les venes de les extremitats. L'objectiu és evitar les conseqüències que pateixen els astronautes al seu sistema circulatori per la falta de gravetat i que els provoca marejos, desmais i llargues recuperacions al tornar a la terra.

Aquests premis recompensen l'aposta que l'escola fa per aquesta disciplina des de ja fa set anys, set anys de participació premiada ininterrompudament gràcies a l'esforç del personal docent, dels monitors, dels col·laboradors i, sobre tot, de l'actitud i el treball de les noies i dels nois que hi participen.
Els jugadors, l'equip de monitors i l'escola volem compartir amb vosaltres aquest èxit que representa una justa recompensa a tota la il·lusió, dedicació i l'esforç emprats. La contrapartida d'aquest èxit és la urgent necessitat de finançament per poder afrontar les despeses que suposa el desplaçament dels nens, entrenadors i material de competició a la seu del torneig. Més encara quan tot just s'acaba de tornar de la final a Tenerife que ja ha suposat un gran esforç per l'escola i les famílies. Seria fantàstic trobar un patrocinador amb qui compartir aquest esforç econòmic i també, per descomptat, els èxits futurs.