CAMPUS D'ESTIU TECNOLÒGIC

Aquest estiu a l'escola oferim un campus d'estiu tecnològic. Podeu escollir les activitats que més us agradin, cada activitat és independent de l'altre. Treball en grups reduits de 8 a 10 alumnes.

El preu dels cursos és de 150 euros per curs.

Podeu gaudir de diferents descomptes

  • Descompte per ser alumne o exalumne de l'escola és 5% per curs

  • Descompte per reserva anticipada fins el dia 11 de maig és de 25 € per curs

En els arxius adjunts, al final d'aquesta pàgina hi trobareu el full d'inscripció. Aquest full caldrà portar-lo a la secretaria de l'escola.

  • Curs de Programació de Videojocs


Scratch és un entorn de programació visual i multimèdia, destinat a la realització i difusió de seqüències animades i a l'aprenentatge de la programació.

Ofereix una interfície intuïtiva i molt fàcil de comprendre que els alumnes faran servir per crear els seus propis projectes, aprenent molt sobre la seva concepció. Partint d'una idea, s'ha de crear el prototip funcional, és a dir, un model, i aportar i experimentar les solucions que consideri. Quan no funcioni s'haurà de tornar enrere i corregir.

Amb aquest curs l'alumne aprendrà a:

– Crear projectes senzills de programació amb Scratch
– Planificar les etapes de disseny d'un videojoc
– Compartir els seus projectes amb la comunitat

  • Construïm la nostra pròpia casa domotitzada amb Arduino

Arduino és una plataforma open source, molt popular actualment, amb la qual es poden crear objectes electrònics interactius com ara robots o sistemes digitals (o domòtics).

En aquest curs l'alumne construirà una maqueta d'una casa o d'una part d'una casa i, a través de motors, LEDs, i altres sensors i actuadors electrònics connectats a una placa Arduino, ho automatitzarà tot.

A través d'aquest curs, l'alumne aprendrà a:

– Dissenyar i construir la seva pròpia maqueta d'una casa
– Principis d'electrònica bàsica
– Funcionament de la placa Arduino i del seu entorn de programació

  • Curs de Videojocs 3D amb Unity


Unity és la plataforma de desenvolupament de jocs més important de l'actualitat. Un gran punt d'inici per als més joves que volen començar a crear els seus propis videojocs.

En aquest curs aprendran coses com:

– Entendre la interfície del Unity
– Com es crea un nou projecte
– Visual Scripting (i algo de C / C# si hi ha temps)
– Terreny, entorns i models 3D i 2D
– Com funciona la física dins el joc
– Aplicar efectes de llums, ombres i materials
– Gestió d'imatges amb GIMP
– Gestió d'àudio amb Audacity

  • Curs de Programació a Minecraft amb Scriptcraft

Minecraft és un joc 3D open-ended, és a dir, no restringit a límits, que permet construir i crear allò que vulguem. Minecraft es pot ampliar i extendre usant Mods (o modificacions), que són fragments addicionals de codi que es poden afegir per a ampliar-lo. Scriptcraft és un d'aquests Mods de Minecraft que permet extendre Minecraft usant el llenguatge de programació JavaScript.

A través d'aquest curs, l'alumne aprendrà a:

– Instal·lar i posar en marxa el seu propi servidor de Minecraft
– Crear el seu propi món mitjançant la programació
– Donar permisos per a què altres jugadors puguin visitar el seu món de Minecraft

  • Curs d'Introducció a Arduino


Arduino és una plataforma open source, molt popular actualment, amb la qual es poden crear objectes electrònics interactius com ara robots o sistemes domotitzats.

Amb aquest Campus els alumnes veuran els principis bàsics d'electrònica per a poder manipular la plataforma d'Arduino, i desenvoluparan alguns projectes pràctics amb els que veuran un ventall de possibilitats de tot el que poden arribar a fer amb aquest dispositiu.

En concret, l'alumne aprendrà a:

– Començar a treballar amb la placa Arduino i el seu entorn de programació.
– Reconèixer alguns dels components bàsics dels circuits elèctrics.
– Dissenyar, muntar i programar petits projectes d'electrònica.

  • Curs de Lego Mindstorms (Orientat a la WRO)

La WRO (World Robótic Olimpiad) és una competició de robòtica educativa d'àmbit internacional que cada any proposa diferents reptes . Cada equip ha de construir el que més li agradi i construir, amb materials Lego, un robot innovador .

En aquest curs de robòtica els alumnes treballaran col·laborativament i en equip en la construcció i programació dels robots LEGO Mindstorms EV3, que són una eina educativa molt versàtil i potent que ajuda a potenciar habilitats com la capacitat de treball en equip, la imaginació, la creativitat i les dots comunicatives.

Els reptes que es proposaran estaran basats en els que s'utilitzen a la WRO, per a que així, els alumnes adquireixin experiència, la qual els podrà servir per si més endavant volen participar en aquesta competició.

A través d'aquest curs, l'alumne aprendrà a:

- Conèixer els components bàsics d'un robot

- Seguir guies de muntatge per construir diversos models de robot

- Conèixer l'entorn de programació dels robots de Lego per escriure programes senzills

- Treballar  diferents reptes de la WRO


Arxius d'interès

Vincles d'interèsTambé et pot interessar...

ROBÒTICA

Vedruna – El Carme continua amb la Robòtica Educativa que va començar ja fa uns anys implamentat-la a totes les etapes del Centre. La Robòtica Educ...

llegir més »

ESCOLA VERDA

Des de fa temps, a l'escola s'han estat  treballant diferents projectes, aïllats i de forma puntual, amb la temàtica sostenible. Veient la importàn...

llegir més »

VEDRUNA PRIMARY SUMMER CAMP

SUMMER CAMP 2019 Experiència inoblidable en cases de colònies on els alumnes s'ho passen en gran utilitzant l'anglès des que es lleven fins que es...

llegir més »

Menú març

MENJADOR

El menjador de l'escola ofereix els seus serveis a tots els alumnes de l'escola, des dels més petits d'un any fins als alumnes de 16 anys. Per tal...

llegir més »